In onze sfeervolle kookstudio ontvangen wij u graag voor een gezellige, leerzame en vooral smaakvolle kookworkshop.

Vanaf 10 personen.Met een groep van 10 tot 12 personen gaan we aan de slag met potten en pannen om een culinair en stijlvol menu te creëren.

Kom uw kookkunsten ontwikkelen door met uw vrienden, familie of collega’s te kokkerellen. Als kennismaking en ter introductie presenteren wij u kookworkshops in verschillende thema’s en uiteenlopende stijlen Met onze begeleiding en kooktalenten wordt de kok in u ontdekt en zult u versteld staan van uw eigen prestaties.

In groepjes bereid u geheel zelfstandig een gerecht uit een vooraf besproken menu met verse ingrediënten van topkwaliteit. Met een mooie ‘styling’ van het gerecht op het bord kunnen we dan aan een stijlvol gedekte tafel serveren en genieten.

Onze culinaire workshops voor groepen vanaf 10 personen.

Dinerworkshop:

Uw gezelschap bereid, serveert en nuttigt een vier-gangen diner aan een feestelijk gedekte tafel.

Uw menu wordt in overleg en naar uw keuze samengesteld in diverse thema’s; bijv. Italiaans, wildseizoen, seizoensgerechten, Mexicaans, vis, vegetarisch, dieet, feestmaaltijd etc.

In groepjes worden de verschillende gangen bereid en mooi gegarneerd geserveerd.

Een Diner-workshop duurt ongeveer 3 ½ uur met aanvang rond 19.00 uur of volgens afspraak.

Voor gezelschappen vanaf 10 personen t/m 14 personen

Tapas/amuse-workshop:

In gezelschap worden in groepjes een tiental diverse tapas en minigerechtjes bereid en gedurende gehele avond geserveerd.

Een interactieve workshop met iets meer ‘beweging’ in het gezelschap, waarbij de gerechten geproefd en geserveerd worden op de werkplek tussen de bereidingen door.

Onder het genot van een goed glas wijn of andere consumptie kan er over en weer geholpen en geproefd worden. En hoeft er niet aan tafel gegeten te worden, maar dat kan natuurlijk wel.

Ee tapas/amuse-workshop duurt ongeveer 3 ½ uur met aanvang rond 19.00 uur of volgend afspraak.

Voor gezelschappen vanaf 10 personen t/m 20 personen.

Prijs p.p. € 51,00

Incl. twee consumpties, maaltijdwaardig menu, recepten, keukenservice, kookbegeleiding door chef-kok, afwas, schoonmaak en bediening.

Prijs all-incl. p.p. € 58,50

Incl. alle consumpties t/m een heerlijke koffie met iets lekkers na, maaltijdwaardig menu, recepten, keukenservice, kookbegeleiding door chef-kok, afwas, schoonmaak en bediening

Reserveren:

U kunt uw reservering plaatsen op alle beschikbare data van uw keuze.

Reserveren of meer info kan per e-mail of telefonisch: info@smaakpunt.nl /tel. 046-2048577/ GSM 0653793200.

U ontvangt na reservering van ons een bevestiging met alle voorwaarden van toepassing.