Onze catering service is het resultaat van onze passie om nieuwe ideeën en trends te vertalen in schitterende Mediterrane, Italiaanse, Mexicaanse én Limburgse buffetten. Helemaal naar úw smaak.
Ons vakmanschap staat niet alleen garant voor een scala aan specialiteiten, wij kiezen ook bewust voor topkwaliteit en gezonde voeding.
In al onze gerechten verwerken wij uitsluitend dagverse producten en licht verteerbare, vitamine-rijke ingrediënten.

Of het nu gaat om een familiefeestje, zakelijke bijeenkomst of de dagelijkse bevoorrading van uw bedrijfskantine, wij kiezen voor een persoonlijke benadering. We plannen volgens úw wensen en houden rekening met de omstandigheden. Zo kunnen wij tegemoet komen aan dieetwensen, ook bij buffetten voor een groot aantal gasten.

Persoonlijk, leerzaam en vooral gezellig is ook onze kookstudio. In gezelschap van ± 8 personen leert u de lekkerste menu’s bereiden, de heerlijkste schotels maken en kunt u in een gezellige ambiance genieten van uw zelf bereide gerechten en een goed glas wijn.

Met onze catering op locatie maken wij uw feestjes en party’s helemaal af door uw gasten een van onze vorstelijke buffetten te serveren.

Met onze eigentijdse bereidingswijzen en dagverse ingrediënten wordt iedere maaltijd van ons een feest.

Speciale thema’s of gelegenheden verfraaien wij graag met onze themabuffetten geheel naar uw wensen.

Voorbeeld menu’s klik hier